Остана още един месец!![]()
Кой е бил там, кой може да даде някакъв съвет, да обърне внимание на нещо важно, интересно, заслужаващо си?
Кацаме в Маями, там, т.е. на Miami Beach, сме три нощи, след което взимаме кола и започва обиколката, две седмици!От сега "зна(е)м" обаче, че тази част на Америка не може да бъде сравнена със Западното крайбрежие.
Дано не се окаже "скучна".
Та, благодарна съм за всякакви включвания.![]()

От сега "зна(е)м" обаче, че тази част на Америка не може да бъде сравнена със Западното крайбрежие.
Дано не се окаже "скучна". 
Отговори с цитат
c второто кафе (тук е 10.05) в Starbucks на Ocean Dreave, Miami Beach! Първото изпих вече в стаята на хотела, в която има Nespresso машина, халелуя

, клишето е пълно.
:haha::haha::haha:, си спомних как човек кара автомат
)

Не е честно!
Искам да знам какво ползва госпожата, за да се консервира така 

От там, на път обратно за Maimi, ще минем през 

Не можах да спя - както винаги
- в самолета, и сега съм като парцал, но в никакъв случай не трябва да полягам до вечерта. Целта е да издържа до 21 часа
да разказвам.

. В началото на годината смятахме да ходим някъде на Изток - Бали, Тайланд.. някъде там. Изведнъж обаче, този хип с американският долар ни обхвана и нас, и след като трябваше да си сменя и отпуската през ноември, решението -> Флорида = долари
С течение на времето се научвам да се съсредоточвам в думата, а не в израза като цяло.
, или без снимка, ама излизане най-после на въздух
, ние се решаваме за второто.
, светлини, от ляво down town с небостъргачите, сомбрерото - таксиметров шофьор не гъква през цялото време, вероятно не знаещ все още английски, но в последствие, вече ориентирани, осъзнаваме че не ни е "прекарал" дори и с една пресечка в повече моткане за повече пари. Въобще в Америка, поне аз каквото съм преживяла - много коректно отношение към незнаещи, неориантирани. Ще ти помогнат, но няма да те излъжат! Нещо което в Европа го няма на повечето места, а те померишат, че не знаеш, не си от тук и си за малко, ще те натоварят поне с един нежелан "sightseeing", a нищо чудно и с повече. 
А и Маями Бийч е на остров.
. "Сутринта" ли казах??!
и то в изобилие, много дебели, грозно дебели видях!
По този въпрос обаче мисля, че стигнах окончателно до заключението - колкото "по-нисша социална прослойка, толкова по-дебели, безформени" 

.... абе никакви сходства с мадамите от The L-Word, поне да си изплакне човек окото. Не се чувствах/ме комфортно...
На вторият ден имаха и фестивал т.н. 
Там много ми хареса, наистина "Венеция на Америка", както често бива назоваван. Чисто, чисто - то не че някъде видяхме мръсно - но просто там като че ли и самата публика повече ми допадаше. Широк, красив плаж. Приятно за разходки, по брега или във вътрешността. Та, ако някой иска да прекара във Флорида "третата си младост" 

Както и да е, видях и това! 

В хотелите за по една нощ (а в лесбийският и за две, че и там колата беше паркирана просто на улицата
!!??, та накрая уморени се набутахме в един от тези "мотели" дето по кримитата вечер ги посещават масовите убийци 

- Кептън Garry!

Отметки